Krykke af pap - Danish Cardboard Tech

Danish Cardboard Tech fra Erhvervsakademi Aarhus, har udviklet en krykke af pap. Patienter, der får udleveret krykker, returnerer dem ikke altid igen, og det er en stor omkostning for hospitalerne med desinficering af krykker der kommer retur og eventuelt køb af nye krykker, når de ikke kommer retur.

Danish Cardboard Tech har derfor udviklet en bæredygtig krykke af genbrugspap, som kan smides ud efter brug. Krykken kan bruges i alt slags vejr, skaber derfor både værdi for sygehuset og patienten og adresserer også et miljøspørgsmål. Danish Cardboard Tech vandt Tønder Energi- og Miljøfonds særpris på 20.000 kroner, og samtidig vandt de kategorier Sundhed & Velfærd og 25.000 kr.

– Det føles fantastisk og vi er enormt glade og stolte. Der ligger også masser af hårdt arbejde bagved. Pengene skal bruges til udvikling og vi glæder os meget til den kommende tid, lød det fra gruppen, da de vandt.

2. plads som Europamester i Bukarest

Studerende med iværksætterideer fra hele Europa var samlet i Bukarest fra den 6. til 8. juli 2016 og her imponerede det danske hold dommerne med deres opfindelse. Danish Cardboard Tech med deres idé gav de fire innovative unge fra Erhvervsakademi Aarhus en samlede 2. plads som Europamester i Entreprenørskab.

Danish Cardboard Tech IVS oprettet pr. 28.04.2016

Firmaet Danish Cardboard Tech IVS er stiftet.

Danish Cardboard Tech IVS er pr. 28.04.2016 stiftet og har adresse i Horsens. Firmaet er oprettet af: