Sponsorat til AquaGreen, KiteX og DynElectro

Klimaiværksætterne AquaGreen, KiteX og DynElectro pitchede i den forgange uge deres løsninger for Tønder Energi- og Miljøfond – og fik hver 350.000 kr. til deres videre udvikling.

Den grønne sjællandske innovation var i højsædet, da Tønder Energi- og Miljøfond i sidste uge lagde vejen forbi Erhvervshus Sjælland.

Som fond er vores formål at understøtte aktiviteter, der bidrager til et bedre miljø og en mere effektiv og mindre skadevirkende udnyttelse af naturens råstoffer, derfor ønskede vi at se nærmere på nogle af de grønne sjællandske iværksættere, som deltager i projektet Green Change Zealand.

Fondens formand Jim Stjerne Hansen, næstformand Elisabeth Ibing Holm, sekretær Bjarne Riemke og bestyrelsesmedlem Jens Brandt gæstede således Erhvervshuset for at opleve virksomhederne AquaGreen, KiteX og DynElectro fortælle om, hvordan netop deres grønne løsninger kan gøre naturen og miljøet en tjeneste og få indflydelse verden over.

”Det er en fornøjelse at give et lille rygstød til tre helt unikke sjællandske virksomheder, der bidrager så effektivt til den grønne dagsorden. Hver virksomhed har et kæmpe forretningspotentiale, og de viser hver især en vigtig retning via en unik tilgang til teknologi og miljø. Det afgørende er, at de tre virksomheder bidrager til en grønnere verden ved at tage livtag med nogle af de meget konkrete klima- og miljøudfordringer, vi kæmper med i Danmark og internationalt, og den indsats vil vi i fonden gerne bakke op om”, siger Jim Stjerne Hansen

Læs hele pressemeddelelsen her